Palotanegyedi mindenes

Ideiglenes forgalmirend-változás a Palotanegyedben

2017. március 14.

A március 15-ei ünnephez kapcsolódóan forgalmirend-változás lép életbe Budapest több pontján – hívja fel az autósok figyelmét a Budapesti Rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon. A korlátozások érintik a Palotanegyedet is. Ezeken a napokon fokozott figyelemmel és ne megszokásból közlekedjenek.

Március 14-én 10 órától, március 15-én 18 óráig tilos lesz gépkocsival megállni a Múzeum körúton az Astoria és a Kálvin tér között, a Puskin utca mindkét oldalán a Bródy Sándor utca és a Rákóczi út között, a Bródy Sándor utcában a Múzeum körút és a Gutenberg tér között. Emellett ezidő alatt nem lehet megállni a Szentkirályi utcában a Rákóczi út és a Baross utca között, a Múzeum utcában a Múzeum körút és a Szentkirályi utca között, a Pollack Mihály téren, a Trefort, az Ötpacsirta valamint a Reviczky utcákban sem.

Több helyen lesznek lezárások is

Március 15-én, hajnali 4 órától 15 óráig lezárják a Múzeum körút Kálvin tér és Astoria közötti szakaszát. Ugyanezen a napon 6 órától 15 óráig pedig a Szentkirályi utcát a Rákóczi út és a Baross utca között, a Puskin utcát a Rákóczi út és a Bródy Sándor utca között, a Múzeum utcát a Múzeum körút és a Szentkirályi utca között, a Bródy Sándor utcát a Múzeum körút és a Gutenberg tér között, továbbá a Pollack Mihály teret, Reviczky utcát és az Ötpacsirta utcát is lezárják.

Emellett szakaszosan és időszakosan nem lehet közlekedni március 15-én 9 óra 30 perctől 10 óráig a Kossuth Lajos tér – Alkotmány utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Károly körút – Astoria – Múzeum körút – Magyar Nemzeti Múzeum útvonalon.

11 óra 30 perctől 12 óráig pedig a Magyar Nemzeti Múzeum – Astoria – Kossuth Lajos utca – Szabad sajtó út – Március 15. tér – Jane Haining rakpart – Széchenyi István tér – Lánchíd – Clark Ádám tér – Hunyadi János út – Dísz tér útvonalon.



Forrás: jozsefvaros.hu

 

« vissza