H13

Idén is kiírásra került a Vállalkozz Józsefváros! pályázat

2019. január 23.

Az idei évben is arra biztatja kerületünk önkormányzata és a Horánszky utcai Diák és Vállalkozásfejlesztési Központ (H13) a helyi lakosokat és az itt tanuló diákokat, hogy osszák meg velük vállalkozásindítással vagy vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos ötletüket a Vállalkozz Józsefváros! pályázat keretében.

 Tavaly közel száz pályázat érkezett a meghirdetett versengésre, amelynek első három helyezettje jelentős díjazásban részesült: a másfél, egy, illetve félmillió forintos anyagi támogatás elnyerése mellett a díjazottak igény szerint részt vehetnek a kerület kezdő vállalkozásokat segítő inkubációs programjában is. Idén sem lesz ez másképp, a legkreatívabb ötletek kiötlői ugyanilyen mértékű anyagi támogatásban részesülnek, emellett jelentős szakmai és technikai támogatást nyerhetnek álmaik megvalósítására Józsefvárosban. 




A pályázaton részt vehetnek a józsefvárosi székhellyel vagy telephellyel rendelkező (vagy rendelkezni fogó) vállalkozások, az itt tanuló egyetemisták, főiskolások, valamint azok a legfeljebb 40 éves természetes személyek, akik állandó lakcímmel rendelkeznek kerületünkben. Egy fontos kitételt fogalmaztak meg a szervezők: a nyerteseknek helyben kell bejelentenie és elindítania vállalkozását, élénkítve ezzel a kerület gazdasági életét.
Zékány Zoltán, a H13 szakmai igazgatója elmondta, ez alkalommal külön hangsúlyt fektetnek a kerületünkben tanuló diákok megszólítására, ezért levélben értesítik a pályázatról a józsefvárosi felsőoktatási intézményeket.

 


Jelentkezni a Diák és Vállalkozásfejlesztési Központ honlapján lehet (www.h13.hu) február 19-ig, a legjobb nyolc elképzelés benyújtója pedig március 26-án győzheti meg a szakmai zsűrit arról, hogy az ő ötlete a leginkább megvalósításra érdemes a pályázók közül.


Forrás: jozsefvaros.hu
Fotó: Baranyai Attila/Józsefváros újság
 

« vissza