Gyönyörű udvar a bölcsiseknek

Újjáépülő Palotanegyed
Gyönyörű udvar a bölcsiseknek

Még szebb lett a Játékvár

2014. szeptember 20.

Frissen telepített fű, új játszótér, műfüves borítás, meleg vizes pancsoló, szépen, vidám figurákkal kifestett lépcsőház várja mostantól a Horánszky utcai bölcsődéseket. A fejlesztésekre nagy igény is van, a kerületbe költöző fiatal párok gyermekeik részére ugyanis a szépen kialakított, igényes intézményeket keresik. A Játékvár fejlesztéseit Egry Attila alpolgármester mutatta be.

A Horánszky utcában sétálva valószínűleg sokan nem is gondolják, hogy a 21. szám alatt található bölcsődének milyen tágas udvara van. Nem csak nagy, hanem szép is, köszönhetően a legutóbbi beruházásnak: füvet telepítettek, a terület egy részét műfűvel borították, új játszóteret és meleg vizes pancsolót is kialakítottak.

„Az önkormányzat folyamatosan fejleszti intézményeit. A Játékvár bölcsőde udvara teljesen megújult, illetve tisztasági festés is történt a belső, közös terekben. Sokkal hangulatosabb, vidámabb lett a lépcsőház is, a falakra kedves figurákat, díszítőelemeket festettek. A bölcsődék igyekszenek egyre igényesebb környezetben, egyre bővülő, szakszerű pedagógiai szolgáltatást nyújtani a gyermekeknek, amit szülők el is várnak” – mondta Egry Attila alpolgármester.

A tervek szerint a jövőben kibővítik az udvaron található játéktárolót, a kerítés mellé örökzöld sávot telepítenek. Jelentős munkálatok most is zajlanak: jelenleg az épület egyes nyílászáróit cserélik le, illetve az udvari homlokzat szigetelése zajlik.

  Forrás: jozsefvaros.hu

« vissza