Kerületi hírek

A Palotanegyedben található a legjobb magyar hotel

2016. január 21.

Az egyik legnépszerűbb nemzetközi utazási portál évről évre rangsort készít a legjobb szállodákról az utazók véleménye alapján. A tavalyi év visszajelzéseit figyelembe véve a legjobb magyarországi hotel a Palazzo Zichy, amely a Palotanegyedben, a Lőrinc pap téren található.

 Sorra nyeri az elismeréseket a Lőrinc pap téren található Hotel Palazzo Zichy. A Magyar Értéktárba is beválasztott hotel tavaly a Trivago.hu szálláskereső oldal rangsorában lett a legjobb, idén pedig az egyik legnépszerűbb nemzetközi utazási oldal, a TripAdvisor látogatóinak véleménye alapján lett Magyarország első számú szállodája. Az Egyesült Államokból indult portál ma már több mint 40 nyelven – köztük magyarul is – elérhető, és havonta több mint 100 millióan véleményezik cikkeit. 




 „A jól kialakított szállodában érezhető a megnyugtató hangulat” – jellemzi a Palazzo Zichy-t az egyik vendég a rangsort felállító oldalon. A legjobb 25 hazai szállodát tartalmazó toplistán további három józsefvárosi hotel is szerepel. A kilencedik a Nagy Templom utcai Fraser Residence Budapest, a tizedik pedig a Blaha Lujza téri Hotel Nemzeti Budapest lett. A lista tizenegyedik helyére a Vajdahunyad utcai Bo18 került. 

 


 Mint arról korábban beszámoltunk, az évek óta egyre jobb turisztikai eredményeket felmutató Józsefvárosba 2015 első kilenc hónapjában 275 ezer turista érkezett, akik több mint 622 ezer vendégéjszakát töltöttek a kerületben. Ezzel az eredménnyel Józsefváros Budapest kerületei közül a negyedik legjobb helyet foglalja el. Józsefváros folyamatosan javuló turisztikai mutatói a számos külföldi méltató cikknek is köszönhetőek. Az elmúlt években kerületünk fejlődéséről beszámolt a Condé Nast Traveller, a CNN, a The Guardian is. Legutóbb az Egyesült Államokban alapított Vouge kultúrmagazin ajánlotta feltétlenül megnézendő helyként Józsefvárost.  

 
 Forrás: jozsefvaros.hu
 

« vissza