Civilek a Palotanegyedért

Adni mindig öröm

2019. december 19.

A Horánszky utcai Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban (H13) tartotta meg hagyománnyá vált karácsonyi ünnepségét a Civilek a Palotanegyedért Egyesület (CaPE), ahol ötven kerületi gyermek ünnepét tették még szebbé ajándékokkal, vidám programokkal.

Idén is mindent megtett a CaPE azért, hogy a józsefvárosi gyerekeknek minél szebb és boldogabb karácsonya legyen. Kézműves és interaktív programok mellett meleg kakaó és bejgli várta a kerületi gyerkőcöket, hogy az ajándékozás várva-várt pillanata előtt néhány vidám órát töltsenek el együtt.Perényi László, az egyesület elnöke elmondta, már hetedik alkalommal rendezik meg az eseményt. Ebben az évben egy meglepetés előadással is készültek, melyet a Merende Műhely adott elő.
 


"Minden évben ötven gyermeket hívunk meg a kerületi óvodákból, iskolákból és a nagycsaládosoktól, akik számára már időben elkezdjük az ajándékok gyűjtését. Idén is nagyon bőkezű angyalkánk volt: szép csomagokat tudtunk összeállítani.""A gyűjtésben részt vett többek között a Trefort Gimnázium is. Nekünk, szervezőknek is nagy élmény ez a rendezvény: mindig öröm a közös éneklés utáni ajándékozáskor látni a csillogó gyermekszemeket” – mondja mosolyogva a CaPE elnöke.

 

« vissza