Civilek a Palotanegyedért

Adni mindig öröm

2019. december 19.

A Horánszky utcai Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban (H13) tartotta meg hagyománnyá vált karácsonyi ünnepségét a Civilek a Palotanegyedért Egyesület (CaPE), ahol ötven kerületi gyermek ünnepét tették még szebbé ajándékokkal, vidám programokkal.

Idén is mindent megtett a CaPE azért, hogy a józsefvárosi gyerekeknek minél szebb és boldogabb karácsonya legyen. Kézműves és interaktív programok mellett meleg kakaó és bejgli várta a kerületi gyerkőcöket, hogy az ajándékozás várva-várt pillanata előtt néhány vidám órát töltsenek el együtt.



Perényi László, az egyesület elnöke elmondta, már hetedik alkalommal rendezik meg az eseményt. Ebben az évben egy meglepetés előadással is készültek, melyet a Merende Műhely adott elő.
 


"Minden évben ötven gyermeket hívunk meg a kerületi óvodákból, iskolákból és a nagycsaládosoktól, akik számára már időben elkezdjük az ajándékok gyűjtését. Idén is nagyon bőkezű angyalkánk volt: szép csomagokat tudtunk összeállítani."



"A gyűjtésben részt vett többek között a Trefort Gimnázium is. Nekünk, szervezőknek is nagy élmény ez a rendezvény: mindig öröm a közös éneklés utáni ajándékozáskor látni a csillogó gyermekszemeket” – mondja mosolyogva a CaPE elnöke.

 

« vissza