Programajánló

Folytatódik a Józsefvárosi Üzleti Klub

2016. május 27.

Józsefváros költségvetése, gazdasági aktualitásai és egy kedvező vállalkozási hitelkonstrukció lesz a fő téma a következő Józsefvárosi Üzleti Klubon május 31-én, reggel 9 órakor, továbbá bemutatkozik a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. (SZPI) is.

 Józsefváros költségvetéséről és gazdasági aktualitásairól, valamint Budapest legkedvezőbb vállalkozási hitelkonstrukciójáról lesz szó a Józsefvárosi Üzleti Klub következő találkozóján. A május 31-én, reggel 9 órakor kezdődő programnak ezúttal is a Horánszky utcai H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központ ad otthont. A H13 és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésének keretében létrejött eseményen Egry Attila, Józsefváros alpolgármestere a kerület gazdasági aktualitásait ismerteti. A vállalkozási hitelekről Szolnoki Szabolcs, a Smart Pont Hálózat vezetője, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Alapítvány munkatársa számol be. A rendezvényen a résztvevők megismerkedhetnek a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. tevékenységével, továbbá a pályázati e-ügyintézés felületével a 2014-2020 programozási időszakban.


A rendezvényen a részvevők kérdéseket tehetnek fel az előadóknak, valamint üzleti kapcsolatokat alakíthatnak ki helyi vállalkozókkal. A program ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az info@h13.hu címen lehet.
 

« vissza