Közösséget építünk

Gyémántlakodalmát ünnepli a Balogh házaspár

2017. szeptember 1.

A kerek évfordulójukat ünneplő kerületi házaspároknak ajándékcsomaggal kedveskedik az idei évtől Józsefváros önkormányzata. A Balogh házaspár a közelmúltban ünnepelte házasságkötésük hatvanadik évfordulóját, augusztus 29-én Egry Attila alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője látogatta meg őket Kisfaludy utcai otthonukban.

 Egy csokor virágot és a Turay Ida Színház bármely előadására beváltható színházjegyet nyújtott át Egry Attila a Balogh házaspárnak 60. évfordulójuk alkalmából. Az alpolgármester elmondta: a kerület vezetése az idei évtől szeretne apró ajándékkal kedveskedni a józsefvárosi házaspároknak a nevezetes évfordulók méltóbb megünnepléséhez, felhívva a figyelmet a házasság példaértékű egységére.




A Balogh házaspár Józsefvárosban ismerkedett meg és azóta is a kerületben élnek. Az Orczy téren, munka közben találkoztak, ugyanis mindketten forgalmisták voltak a Fővárosi Villamos Vasút Községi Vállalatnál. A hosszú, boldog házasságból egy fiú és egy lány gyermekük született valamint öt unokával is büszkélkedhetnek. A házaspár jó egészségnek örvend: rendszeresen utaznak belföldön, szeptemberben Hajdúszoboszlóra kirándulnak majd. A társasági életet sem hanyagolják el, havonta járnak idősklubba.

 Forrás: jozsefvaros.hu



 

« vissza