Közösséget építünk

Javasoljon Ön is a Józsefvárosi Aranykoszorú-díjra!

2016. január 19.

A Józsefvárosi Önkormányzat idén is Józsefvárosi Aranykoszorú-díjjal jutalmazza a kerület legjobb iparosait, kereskedőit, vállalkozóit. A díjra minden józsefvárosi állampolgár javasolhat személyeket, hogy a szakmailag legjobbak vehessék át elismerésüket.

 A Józsefvárosi Önkormányzat minden évben legfeljebb 5 szakmai kitüntetést adományozhat a Józsefváros területén minimum 10 éve kiemelkedő iparos, kereskedő, vállalkozó és gazdasági tevékenységet végző magyar magánszemélyek, jogi személyek és jogi személyiséggel nem rendelkező más szervek részére.
A díj adományozását a józsefvárosi állampolgárok mellett kezdeményezheti a polgármester, alpolgármester, a jegyző, az aljegyző, képviselő, képviselői csoport, kerületi társadalmi és civil szervezet, a fővárosi gazdasági kamarák és azok helyi szervezete. A kitüntetettekre vonatkozó javaslatot az önkormányzat 5 tagú zsűrijének véleménye alapján dr. Kocsis Máté polgármester terjeszti a képviselő-testület elé.
Kérjük, küldje el javaslatát a 2015. évi kitüntetettekre, hogy a legjobbak vehessék át a Józsefvárosi Aranykoszorú-díjat!
Javaslatait 2016. január 21-ig teheti meg személyesen az alábbi címen, de ugyanerre a címre elküldheti postán is vagy e-mailben:
Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal, Hatósági Ügyosztály, Igazgatási Iroda
1082 Budapest, Baross utca 63-67. sz. II. emelet 210-es szoba,
E-mail: igazgatas@jozsefvaros.hu
 

« vissza