Kultúra

Taroltak a Palotanegyed művészei a 4. Thália Humorfesztiválon

2016. március 4.

Negyedik alkalommal adták át a Thália Humorfesztivál díjait, ahol a legjobb produkciónak járó elismerést a Pinceszínház Bajomi-Nagy György és Györgyi Anna főszereplésével bemutatott Finito című előadása nyerte el.

 Február 24. és 28. között, öt napon keresztül tíz előadást láthatott a közönség a budapesti Thália Színházban rendezett Humorfesztiválon. 
A legjobb produkció díját a Pinceszínház Finito című előadás kapta, melyben a női főszereplő a negyedben is jól ismert Györgyi Anna színésznő. A szintén palotanegyedi kötődésű Járai Máté pedig a legjobb színésznek járó kitüntetést vehette át a Primadonnák előadásban nyújtott alakításáért. 
A produkciókat öttagú zsűri értékelte, amelynek tagja volt Nagy Katalin, a Vasárnapi Újság felelős szerkesztője, Farkas Anita, a Magyar Demokrata kulturális újságírója, Fekete Péter miniszteri biztos, a Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. (MACIVA) ügyvezető igazgatója, Stumpf András újságíró, publicista, a Mandiner főmunkatársa, valamint a közönség soraiból kiválasztott Czagány Judit tanár.
 
 Fotó: pinceszinhaz.hu

« vissza